Ställningen för Projektet!

Om

Vad vi vill?

Vi tror det lönar sig att göra ett bra jobb! Att skapa långsiktiga kundrelationer gynnar alla parter och är något vi värdesätter. Vi har lagerdepåer i Arvika och Karlstad och i skrivande stund (2021-09-27) är vi 11 personer fastanställda och omsätter ca 15 miljoner kr.

Vårt mål fram tills år 2023 är att bli Värmlands mest eftertraktade ställningsföretag och att då omsätta minst 30 miljoner kr.

Scaffrents blåa bil

började det!

ScaffRent AB startades år 2015 av Hannes Svensson och Qendrim Tmava. Två klasskompisar från Arvika som märkte att det fanns smidigare ställningssystem över världen än vad som erbjöds på marknaden i Arvika. De såg även att det fanns effektivare sätt att montera dessa på och beslöt sig för att göra något åt saken.

– ”I början körde vi bara kvällar och helger innan vi så småningom fick ihop så mycket ställning att vi kunde säga upp våra snickaranställningar och köra heltid på detta”
– ”Ja, vi har mycket slit bakom oss för att komma dit vi är idag. Och vi har även mycket att jobba på framöver för att nå våra mål!”

Hitta hit Facebook